Direct antwoord? Bel ons! +31 (0)252 - 62 12 96
Heeft u vragen? Stuur een e-mail

Composterings Projecten

Walkro

Gebruik:
Compostering
Hal:
Titan LS 118 en Titan 50
Afmeting:
35 x 95 mtr en 17 x 95 mtr

Walkro is Europa's grootste particuliere champignoncompostbedrijf met een wekelijkse productie van ruim 8.300 ton fase 3 compost. Eind oktober 2014 vond de oplevering plaats van 2 overkappingen voor de nieuwe productiehal bij Walkro in Maasmechelen. Een van de 2 hallen is geplaatst bovenop de tunnels, over de transportbanden voor de vulling van de onderliggende composteringstunnels. De andere overkappingen is geplaats over de vul- en bewerkingshal, met een muurhoogte van 9 meter. Beide hallen zijn voorzien van een zgn. binnenfolie waardoor de spanten volledig beschermd zijn tegen de vrijkomende corrosieve dampen. Het totale oppervlakte van de geleverde overkappingen bedraagt ca 5.000 m2.

Van Vliet Compostering

Gebruik:
Tunnelcompostering groenafval
Hal:
Titan Low Slope, op maat gemaakt.
Afmeting:
Hal 1: 63 x 154 meter, tevens voorzien van een binnenfolie; Hal 2:45 x 154 meter

In de zomer van 2012 is de bouw van een nieuwe composteringsfaciliteit op het terrein van Van Vliet Recycling in Hoek van Holland voltooid.
De totale faciliteit beslaat bijna 17.000 m2, waarvan de ontvangsthal ruim 9.000 m2 bedraagt. De ontvangsthal is een Cover-All overkapping met een vrije overspanning van 63 meter breed, geplaatst op muren van 6,3 meter hoog. De folieoverkapping is uitgevoerd met zowel een buiten- als een binnenfolie. De aanwezigheid van de binnenfolie zorgt ervoor dat de gegalvaniseerde staalconstructie niet blootgesteld wordt aan de corrosieve composteringsluchten.
Een tweede Cover-All overkapping is geplaatst boven de tunnels, waar de luchtbehandelingsinstallaties zijn geïnstalleerd maar ook de biofilterinstallaties. Nieuw aan deze faciliteit is niet alleen haar capaciteit, maar ook dat boven de tunnels een verdieping is aangebracht voor de luchtbehandeling en de biofilters, in plaats van achter of voor de tunnels.
De breedte van deze tweede overkapping is afgestemd op de diepte van de onderliggende tunnels en bedraagt 45 meter. De lengte van beide overkappingen bedraagt ca 155 meter.

Brussel Compost

Gebruik:
compostering
Hal:
Titan 90
Afmeting:
27 x 37 meter